BonusCoin Banner

Khamis, Ogos 10, 2017

Teknik Kumpul Bitcoin Percuma

Setelah berkecimpung dalam dunia pengumpulan matawang bitcoin. Ini ada satu rahsia bagaimana aku dapat kumpulkan bitcoin dengan percuma dan banyak. Nak kata masa singkat tu takdelah... tapi setelah hampir sebulan mencari, banyak jugalah matawang elektronik ni aku kumpul.

Untuk bitcoin, ada 3 program yang benar-benar aku guna. Dan ini telah terbukti berkesan. Program-programnya adalah:
  1. Bonus Bitcoin - http://bonusbitcoin.co/?ref=FFCBDAD6883D (setiap 15 minit)
  2. Moon Bitcoin - http://moonbit.co.in/?ref=12c01d083da9 (setiap 5 minit)
  3. BitFun - http://bitfun.co/?ref=B41A4026C29C (setiap 3 minit)
Setiap program ini dinamakan program paip (faucet) ... setiap waktu, kita boleh claim dan kita akan dapat beberapa mata satoshi. Setakat ini setiap 15 minit aku dapat kumpul lebih kurang 50 mata satoshi. Rasa sikit? itu yang paling MINIMA... InShaAllah.

Aku paling suka program no 2 Moon Bitcoin - http://moonbit.co.in/?ref=12c01d083da9 . Kenapa? MoonBit ni setiap hari kita claim akan dapat bonus 1% (max 100%), setiap referal 1% dan ada bonus misteri.

Bonus-bonus MoonBit
Kalau lihat gambar kat atas... dalam 15 minit aku dapat 65 mata satoshi dan campur-campur dari 2 lagi program. Dapatlah aku lebih kurang 100 mata satoshi ni. Dan seperti yang aku bagitahu sebelum ni. Dari dulu lagi aku duduk depan macbook hampir 2 jam setiap malam. Dalam sambil menulis blog ni dah 2 kali aku claim. Dan tadi sambil-sambil main FB pon aku dapat claim. Bukanlah aku duduk bodoh je. Kalau aku join bitcoin ni pon, aku tetap duduk depan macbook buat benda lain.

Apa yang bagusnya program-program ni? Ada banyak lagi program faucet bitcoin ni, tapi aku pilih 3 ni. Sebab, ketiga-tiga program akan bayar ke akaun CoinPot... jadi lebih cepatkan pengumpulan mata satoshi dan pengeluaran ke dompet bitcoin. Kalau program lain, pembayaran akan di buat oleh 3 program berbeza. Ini semua di dalam satu website iaitu CoinPot.

Semua pembayaran dalam CoinPot
Untuk membuat pengeluaran ke dompet Bitcoin. Kita kena kumpul sebanyak 10,000 mata satoshi. Kalau ikut perkiraan aku, setiap sejam aku boleh kumpul 500 mata satoshi. Dan target aku 1,000 mata satoshi setiap hari. Alhamdulillah setakat hari ini, aku dapat malah lebih.

OK! cukup untuk hari ini. Nanti aku kongsikan lagi satu tips untuk cepatkan lagi pengumpulan wang bitcoin lagi.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...